Dopingpolitik | Bliv Medlem | Medlemslogin | Nyheder | Praktisk Info | Historie | Kontakt | Facebook | Træningsformer

 

 

Doping Politik i Hjørring Styrkesport.


Hjørring Styrkesports holdning til doping har altid været helt klar:

INGEN DOPING.

Her er et udpluk fra vores vedtægter.

6.14 Ved tilfælde af trusler mod bestyrelsesmedlemmer, vagter, instruktører eller andet personale kan bestyrelsen ekskludere medlemmer øjeblikkeligt, og uden skriftlig advarsel.

6.15 Ved tilfælde af doping ekskluderes medlemmer øjeblikkeligt, og uden skriftlig advarsel.

6.16 Ved mistanke om anvendelse af doping kan en enstemmig bestyrelse eksludere medlemmer fra klubben uden forudgående skriftlig advarsel.

Der er ikke blot tale om fine ord eller en facade udadtil. Vi håndhæver denne politik. Vi ekskluderer medlemmer for anvendelse af doping. Vi tilkalder politi, dopingkontrol, indhenter hjælp fra Hjørring Kommune og alle andre relevante myndigheder, som er nødvendige for at holde vores center rent.Det er vores erfaring at disse myndigheder er lydhøre og reagerer.

Vi er medlem af Dansk idrætsforbund, og derfor automatisk under opsyn af Anti Doping Danmark, som jævnligt uden varsel møder op i klubben og udvælger medlemmer til kontrol. Se mere på antidoping.dk.

MEN, vi afventer ikke blot passivt opsynet. Vi HANDLER, hvis vi får kendskab til dopinganvendelse i vores lokaler. Vi har før tilkaldt politi, og vil gøre det igen. Der er ingen undtagelser, ingen smuthuller og ingen tolerance over for anvendelse af doping i Hjørring Styrkesport.

Vores vedtægter er godkendt af generalforsamlingen, altså medlemmerne i HSS og en enig bestyrelse. Ligeledes har Hjørring Kommune godkendt vores vedtægter.

Hvis du vil anvende doping er HSS ikke det rette sted for dig. Der er mange andre centre, som accepeterer doping. Anvend et af disse.

Vi blander os ikke i, hvad DU gør i dit privatliv, men vi BLANDER os i, hvad der sker i VORES lokaler.

Vi accepterer ikke doping i Hjørring Styrkesport.
Vi tolererer ikke trusler mod bestyrelsen.
Vi finder os ikke i ulovlig indtrængen i vores lokaler.

Accepterer vores regler og værdier, for vi vil kæmpe for at de består, så længe HSS eksisterer.

 

[Permalink]

 

 

CMS hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring