Dopingpolitik | Bliv Medlem | Medlemslogin | Nyheder | Praktisk Info | Historie | Kontakt | Facebook | Træningsformer

 

Hjørring Styrkesport er en nøgleklub. Medlemmerne har udleveret nøglechip, så de selv kan låse sig ind, 24 timer i døgnet hele året rundt, og dermed ikke er afhængig af åbningstider.

Indmelding i klubben foregår i vores indmeldingstider eller ved at melde sig ind her på hjemmesiden

Efterfølgende kan man forny sit medlemskab og adgang til klubben gennem MedlemsLogin og betale via netbank eller tilmelding til PBS/NETS

Indmelding/personligt fremmøde.
Tirsdag kl. 19-21
Torsdag kl. 19-21
Eller kontakt kasserer Claus Højrup på tlf.: 3054 7643
 
Priser ved PBS tilmelding
1 mdr. via PBS kr. 179,-
Opsigelse: løbende måned plus 30 dage.

Hjørring Styrkesport
Barfoedsvej 8
9800 Hjørring
Kasserer Claus Højrup tlf. 3054 7643

Idrætsforeningen Hjørring Styrkesport drives udelukkende af frivillig arbejdskraft og forningen har eksisteret siden 1985, og er medlem af Danmarks Idrætsforbund (DIF), og Dansk Styrkeløft Forbund (DSF). Vi er medlem af Vendsyssels sammenslutning mod doping.

I Hjørring Styrkesport kan vi tilbyde flere forskellige former for træning i en hyggelig og afslappet atmosfære, til priser som alle har råd til. Vi har programmer som tilgodeser ethvert ønske, hvad enten det drejer sig om at tabe et par overflødige kilo, få opbygget nogle solide muskler eller blot få en bedre grundform.

Vi er Hjørrings eneste styrkeløfteklub, og er således den eneste, som har løftere med til officielle mesterskaber. Vi har både kvindelige og mandlige konkurrenceløftere, samt vi er repræsenteret i både ungdoms-, junior- og seniorklassen.

Hjørring Styrkesport er en klub, som lægger stor vægt på, at der skal være plads til alle - fra eliteløfterne med store ambitioner til motionisten som blot ønsker at smide et par kilo.

Klubben har et meget godt socialt liv, hvor at folk deltager i de forskellige arrangementer, som klubben laver, på tværs af køn og alder.

Husk at AL træning foregår på eget ansvar. Råd kan altid hentes ved vagten.

Minimumsalderen for at træne er som udgangspunkt 15 år, men kan sænkes med forældres accept. Kontakt Claus Højrup på 3054 7643 for yderligere information.

Vedtægter HSS 2015
Disse vedtægter er fra marts 2015 og er de nyeste vedtægter.......
Persondatabehandling i HSS
Således behandler vi dine personlige data.....
[Permalink]

 

 

CMS hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring