Dopingpolitik | Bliv Medlem | Medlemslogin | Nyheder | Praktisk Info | Historie | Kontakt | Facebook | Træningsformer

 

Klubmesterskab i styrkeløft 2010 i HSS

Lørdag den 11/12-2010 blev der afholdt klubmesterskab i HSS. Der var 9 tilmeldte deltagere, hvoraf 2 måtte melde afbud pga. sygdom. De 7 resterende løftere satte i gang da klokken blev 12.00

I begynder klassen deltog Christian Hyldig, Hashmat Bahrami og Michael Nørlev. Christian vandt klassen med Hashmat som nummer 2. Michael var tæt på at overgå Hashmat, men måtte tage sig til takke med en tredjeplads.

I klassen Øvede-Raw løftede Claus Højrup og Lars Bo Hansen. I klassen Øvede-Udstyr løftede Bjørn Frederiksen og Finn Nielsen.

Der var kampgejst og glæde under hele stævnet. Enkelte kæmpede endda så hårdt, at blodet bogstavelig talt stod ud næsen på dem. Stævnet forløb meget fornuftigt og gav de nye en god oplevelse samtidigt med, at de fik lært en del om at deltage i styrkeløftstævner. De gamle fik pudset den værste rust af de glemte færdigheder og gik også derfra med en positiv oplevelse og nogle erfaringer rigere.

Der var god opbakning og støtte fra både dommere, spottere og tilskuere. Dog kunne vi godt have brugt 1-2 spottere mere i løbet af dagen.

Det hele var overstået omkring kl. 15.00 og efterlod bestyrelsen med en god fornemmelse i maven. Det er dejligt at se HSS igen lægge lokaler til et styrkeløftstævne for klubbens egne medlemmer.

De endelige resultater kommer snarest på hjemmesiden. I skrivende stund er der vist lige en regnefejl eller 2 som skal rettes. Placeringerne lægger dog helt fast og er som nævnt ovenover.

Jeg vil slutte med at fremhæve at Bjørn sætte klubrekorder i Squat (100 kg-klassen) med 277,5 kg og i Dødløft med 292,5 kg.

Der bliver klubmesterskab igen næste år omkring samme tidspunkt. Så man kan godt begynde at planlægge træningen derefter :-)

Med hilsen fra bestyrelsen og tak til alle dem som mødte op og gav en hånd med.

   Tilbage....

 

 

CMS hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring