Dopingpolitik | Bliv Medlem | Medlemslogin | Nyheder | Praktisk Info | Historie | Kontakt | Facebook | Træningsformer

 

Fra Nordjyske Tirsdag den 23/2-2010

Eksplosiv fremgang

SUCCES: Hjørring Styrkesport har fordoblet medlemstallet på fem måneder

HJØRRING: Det var en økonomisk satsning af rang, da Hjørring Styrkesport sidste år besluttede at flytte væk fra Atlet Centret og ind i egne lokaler på Vandværksvej i Hjørring.

- Det kostede omkring 200.000 kroner alt i alt, men det var pengene værd, mener Claus Højrup.

Som kasserer i klubben var han med til at lukke kassen op for både en højere husleje, men også indkøb af en række nye motionsredskaber. Og her gik satsningen mest på udstyr, som du ikke finder andre steder.

- Vi ville gerne have noget, som var anderledes, forklarer Claus Højrup.

Derfor kontaktede klubben Asbjørn Riis, som igennem mange år er blevet kendt som stærk mand og wrestler i USA. Han har skabt en række alternative redskaber, så styrketræningen også kan blive til en leg.

Nu kan medlemmerne i Hjørring Styrkesport tumle med betonkugler på op til 140 kilo, gå farmerwalk med tunge vægte i begge hænder eller skubbe hinanden eller vægte hen over gulvet på en anordning med små meder under.

Og det er blevet utroligt populært blandt medlemmerne.

Det samme er de nye åbningstider. Klubben tilbyder nemlig træning lige fra klokken fem om morgenen til klokken 23 om aftenen.

- Vi startede med klokken seks, men vi kunne jo se i systemet, at folk stod udenfor og forsøgte at komme ind endnu før. Derfor har vi lavet det til klokken fem, fortæller Claus Højrup.

Nøglen til fordøren er en lille chip, som automatisk åbner døren, men altså ikke i nattetimerne.

- Og det er simpelthen, fordi vi ikke vil have, at folk begynder at sove herude eller holder fester herude, siger Claus Højrup.

De vide rammer for åbningstider, større lokaler og nyt udstyr har givet pote. For siden Hjørring Styrkesport flyttede til Vandværksvej 1. oktober sidste år, er medlemstallet gået fra knap 150 til over 350.

- Men fordi vi har åbent så længe hver dag, så mærkes det faktisk ikke, at vi er blevet så mange flere. Nu kan medlemmerne jo træne, når det passer dem ... og der er stort set nogen herude hele tiden, siger Claus Højrup.

 toto


Klik på billedet for at se hele artiklen 

   Tilbage....

 

 

CMS hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring