Dopingpolitik | Bliv Medlem | Medlemslogin | Nyheder | Praktisk Info | Historie | Kontakt | Facebook | Træningsformer

 


Husk at vi lover gratis oprettelse og gratis træning i resten af maj måned under vores åbent hus, torsdag den 16. maj klokken 17-21.

Herunder er Vendelbopostens dækning af eventen.

Overskrift: Styrkesport viser muskler frem.

Billedtekst: Claus Højrup vil gerne slæbe ekstra for at gøre Hjørring Styrkesport populær blandt idrætslærere og folkeskoler.

Vendelboposten 15/5-2013: Mens mange idrætsforeninger sukker over manglende økonomisk støtte fra trængte sponsorer, så stortrives de åbenbart i Hjørring Styrkesport.

Hjørring Styrkesport har netop renoveret sine lokaler på Vandværksvej med nye gulvtæpper, nye gummimåtter og endnu mere udstyr.

Torsdag er der åbent hus på Vandværksvej, hvor interesserede kan komme og se på de fine faciliteter i den velfungerende klub, som også fremover tilbyder folkeskolerne i Hjørring Kommune at benytte lokalerne og udstyret kvit og frit i dagtimerne.

- Vi mener, at det kun er rimeligt, at vi giver noget tilbage til kommunen, som tak for de tilskud, som vi modtager, siger Claus Højrup.

- Fremtiden er nok, at vi i kommunen skal blive bedre til at arbejde sammen og få mest muligt ud af pengene.

Medlemmerne i Hjørring Styrkesport bruger ikke faciliteterne ret meget i dagtimerne, så derfor kan folkeskolerne lige så godt benytte lokaler og udstyr. Og det er solidt kram, så de kan ikke slide det op sådan lige med det samme.

Claus Højrup har via Hjørring Kommune fået sendt en mail ud til skolerne, men han frygter, at for mange idrætslærere ikke har fået den på grund af lockouten af lærere i april.

- Men vi giver ikke op. Vi vil have lærerne ud og bruge os, smiler Claus Højrup. Derfor håber han også at se lærere til åbent hus torsdag fra klokken 17 til 21, hvor der samtidig er en stand fra den økologiske købmand i Astrup, Butik Køster, og fra NF-klinikken, hvor Nikolaj Fynshave har gode råd om sportsskader og forebyggelse af skader. Claus Mørkbak Højrup og Butik Køster har i samme ombæring indgået aftale om promovering af nye bog omkring krigen i 1864 ved Dybbøl.
Skrevet af toto.

   Tilbage....

 

 

CMS hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring