Dopingpolitik | Bliv Medlem | Medlemslogin | Nyheder | Praktisk Info | Historie | Kontakt | Facebook | Træningsformer

 

02/10-09

 The Prowler Flu

 

Da vi fik vores nye prowler fik jeg læst en del om dens anvendelsesmuligheder på nettet, og gang på gang faldt jeg over udtrykket Prowler Flu. Se f.eks. her hvor der også er lidt film.

I starten afviste jeg det som noget pjat, det var vel bare at tage sig sammen og så skubbe skidtet. I dag har jeg for første gang brugt prowleren til seriøs træning og sat tingene lidt i system. Da jeg nåede op på 200 kg (plus prowler) og fik den skubbet til enden af vores 20+ meter bane, så jeg på Prowler Flu med lidt andre øjne end før. Det var sindsygt hårdt, men jeg var dog ikke ude at kaste op (Prowler Flu) så det må jeg have tilgode til en anden gang. Det tog dog 5-10 minutter før jeg var i stand til at stå nogenlunde oprejst.

Videoen viser kun den første halvdel af banen, men man kan lytte lidt til lyden. Det er Karsten Laursen som hepper (og det er mig der hyler som en tøs). Emil og Kasper var også i gang og Emil kom godt op kilo før han så stjerner. Desværre var der ikke mere batteri tilbage på kameraet da vi kom så langt, ellers skulle de også have været klippet ind i filmen.

Anyway, jeg vil forslå en klubrekord i prowler-skub i den høje ende (hornene). Det bagerste af de bagerste hjul skal flugte med kanten af tæppet, og prowleren skal helt ned til enden og og røre væggen. Max tid til udførsel er 60 sekunder. Dvs. at prowleren skal røre væggen indenfor 60 sekunder, og rekordholderen er den der har mest vægt på (selve prowleren tæller ikke).

Så den (første) rekord er 200 kg af Claus Højrup (47 sekunder, men det er ikke relevant - så længe det er under 60 sekunder).

Rekorden kan opnåes ved at skubbe mere end 200 kg på under 60 sekunder og dokumentere det med en Youtube film, som viser HELE længden af banen. Jeg ved godt at min film ikke viser det hele, men det var et første forsøg, så jeg giver mig selv dispensation. Karsten Laursen har også bevidnet rekorden.

Så kom i gang. Gældende rekorder bliver postet her på siden. Jeg glæder mig til at blive slået :-)

Mere inspiration og træningshjælp til prowlertræning her og så får man forøvrigt en skidegodt workout for benene samtidigt.

NB: Til dem der har prøvet prowleren på asfalt, så kan jeg hilse og sige at den er betydeligt tungere på tæppet end ude på vejen.

   Tilbage....

 

 

CMS hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring