Dopingpolitik | Bliv Medlem | Medlemslogin | Nyheder | Praktisk Info | Historie | Kontakt | Facebook | Træningsformer

 

19/9-2009

Så kom der maling på alle gulve i det nye center, og vi er efterhånden klar til at flytte næste weekend. Der mangler lidt med lys og HFI-relæer, men ellers er vi ved at være der.  Der er installeret låsesystem, så man kan komme ud og ind mellem 06.00-23.00 - alle medlemmer som har betalt kontigent skulle gerne have en chip i deres medlemskort på Mandag, det er planen. Den vil så virke fra den 28. September.

Asbjørn Riis var forbi i dag. Han medbragte vores nyindkøbte udstyr. Fatbar med dæk, prowleren som fik en del ture frem og tilbage på vejen ude bag ved centeret. Det helt store var vores Viking Pres, som jeg glemte at tage billeder af. Den er helt suveræn og ualmindeligt mange anvendelsesmuligheder. Det var næsten helt ubehageligt (sagt med Asbjørn Riis stemme).

Asbjørn har i tidernes morgen lavet en tilsvarende i hans eget center. Vores er den anden han laver, og han har lært lidt fra den første, så vores skulle være bedre. Faktisk var Asbjørn klar til at bytte hans maskine med vores hvis vi ville det. Vi sagde selvfølgelig nej :-)

Vi har også været heldige med prisen på maskinen. Vi har kun givet 6500 excl. moms, og Asbjørn har nok fundet ud at at det var for lidt i forhold til arbejdstimerne, materialer mv. Den næste han skal lave/sælge kommer nok i nærheden af 15.000 kr.

Jeg tror (og det var der vist flere som mente) at den her maskine bliver det bedste og mest brugte stykke udstyr i HSS (kun overgået/tangeret af vores powerracks). Den skal opleves, det er for svært at beskrive alle anvendelsesmulighederne her.

Asbjørn regner forøvrigt med at kigge forbi på vores reception den 10. Oktober for lige at træne lidt og se det færdige center. Han kan ikke love noget, men vil gerne komme som "gæst", HVIS han kan. Det er ualmindeligt stort af ham, når man tænker på at han skal have 10.500 kr. for en normal "optræden". Så vi krydser fingre og håber at han kan komme.

Leif har desuden lovet at vi kan låne hans Farmer Walk udstyr, så vi sparer lidt penge på den konto.

   Tilbage....

 

 

CMS hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring